Historia

Engebjär Group AB började som ett enskilt bolag 2010, med mig Niklas Engebjär. Augusti 2011 valde jag att ombilda företaget till aktiebolag och samtidigt utöka firman genom att anställa. Idag är vi tre partners, Niklas Engebjär VD / Arbetsledare/ serviceinstallatör , Mats Eriksson serviceinstallatör och Michel Hadsch  serviceinstallatör.    

När jag Niklas Engebjär bestämde mig för att utbilda mig till elektriker förde jag också en gammal tradition vidare. Min familj med farfar i spetsen har verkat inom branschen i flera generationer. I bagaget har jag nu tjugo års praktisk erfarenhet av arbetet.

Vi på Engebjär Group AB har intresse och erfarenhet av energieffektivisering hos bostads- och hyresrättsföreningar, företag och privatpersoner. Vi lägger stort fokus på elsäkerhet och miljö. Vi arbetar med bland annat renoveringar av tex kök och badrum. Vi arbetar med poolinstallationer, uteplatser, om och tillbyggnader. 

Företaget drivs av mig, Niklas Engebjär. I dagsläget är vi tre partners Niklas Engebjär VD / Projektledare/  serviceinstallatör , Mats Eriksson serviceinstallatör och Michel Hadsch  serviceinstallatör. Vi kan med våra gedigna kunskaper komma med idéer och ge förslag på estetiskt tilltalande anordningar, infällda såväl som utanpåliggande. I samband med de tjänster vi utför kan vi tillhandahålla diverse elprodukter, som till exempel kablar, förläggningsmaterial, vägguttag, strömbrytare, armaturer med mera.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Hem   |   Historia   |   Samarbetspartners   |   Kontakt
Engebjär Elektriska  |  Bonäsvägen 10,  176 75 Järfälla  |  info@engebjarel.se  |  0702-01 62 52    
Copyright (c) 2022 Engebjär Elektriska